Hurtigsøk
Avansert søk
Språk

Norwegian

Handlekurv

..er tom!

Facebook

Om oss

Krandeler.no er drevet av Munck Cranes AS, og ble opprettet for å gi deg Munck kvalitet til en gunstigere pris. Hvert år bruker våre salgsingeniører tusenvis av timer på å ta i mot bestillinger fra kunder som vet hva de har behov for. Ved å ta i bruk netthandel reduserer vi kostnadene og gir denne besparelsen videre til våre kunder.

Du er hjertelig velkommen til å ringe oss dersom du har spørsmål angående produktene på denne siden, eller behøver assistanse til å finne ut hva du har behov for. Du når oss på 55 59 80 00.

 

 

Firmaet Sverre Munck ble grunnlagt den 25. oktober 1924 av siv. ing. Sverre Munck. Firmaet startet som et rent agenturfirma og solgte elektrisk utstyr fra sikringer, lyspærer o.l. til rulletrapper, elevatorer og taljer av utenlandsk fabrikat. l 1946 sto et nytt fabrikkbygg ferdig. En økning i arbeidsstokken fra 30 til 300 resulterte i produksjon av 18 trolleybusser til Bergen Sporveier, samt busser til en rekke andre buss-selskaper. Parallelt med dette startet full produksjon av eget spekter med elektrotaljer og traverskraner av alle kategorier, både for industri og skipsfart. 

Munck har vært en pionér innen norsk eksportindustri.

Den første Munck-taljen ble eksportert til Sverige i 1948, samme år gikk den første til England, og siden har det gått slag i slag. 

l 1950/60-årene ble datterselskaper suksessivt etablert i USA, Canada, England, Sverige og Belgia, og en rekke agenter etablert i andre områder av verden. 

l dag eksisterer det fortsatt gode samarbeidsavtaler med selskaper eiet og ledet av "Munck'er" fra denne tiden.